Σάββατο

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ


ΥΛΙΚΑ:
8 ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΑ
½ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
2 ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
3 ΚΑΡΟΤΑ
5 κ.σ. ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΕ
1/3 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
½ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΙΘΟ
ΛΙΓΟ ΦΙΝΟΚΙΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ
500 ml ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
2 ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ 1 εκ.
2 ΑΣΠΡΑΔΙΑ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 2 ΛΕΜΟΝΙΑ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
3 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ  ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΜΕ.ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΙΧΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ.ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΙΧΑ ΣΤΟ MULTI.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ,ΤΟ ΡΥΖΙ ,ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΝΟΚΙΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ¾ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΖΩΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ  ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου