Σάββατο

MUFFINS ΑΠΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ


IΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ,ΓΙΑ ΤΣΑΙ,ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ,ΓΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΟ
17 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΥΛΙΚΑ:
ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ(ΠΕΡΙΕΧΕΙ 20 ΚΟΜΜΑΤΙΑ)
900 γρ. ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ
300 γρ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
300 γρ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΓΚΟΥΝΤΑ
1 ΑΥΓΟ
100 ml ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ.

 ΜΟΛΙΣ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ , ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ
.ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΚΙΑ, ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΥΠΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ.

ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ MUFFINS ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ 1 ½ κ.σ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑΚΙ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΥΡΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 185ο C ΓΙΑ 45-50 ΛΕΠΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου